پروژه‌های ترم مهر ۹۹-۹۸

سه‌شنبه، ۹ مهر ۹۸

قابل توجه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی‌ناپیوسته دانشکده برق و مهندسی پزشکی که در نیمسال جاری درس پروژه دارند

• دانشجویانی که در نیسمال­های گذشته درس پروژه داشته­‌اند و موفق به ارائه پروژه نشده‌­اند و یا پروژه آن‌ها مورد تایید قرار نگرفته است، درس پروژه برای ایشان حذف خواهد شد و لازم است دوباره در این نیمسال و یا نیمسال­‌های آتی این درس را اخذ نمایند. بدین منظور لازم است که کلیه مراحل انتخاب واحد درس پروژه و تعیین استاد راهنما دوباره انجام شود.
  • آخرین مهلت برای انتخاب استاد راهنما وتایید و ثبت موضوع پایان­نامه روز دوشنبه ۹۸/۷/۱۵ می­‌باشد. بدین منظور لازم است تا تاریخ تعیین شده موضوع پایان نامه انتخاب و پس از هماهنگی با استاد مربوطه، فرم مربوط به تعیین پروژه کارشناسی توسط دانشجو تکمیل گردد.
  • فرم تکمیل شده پس از تایید و امضا توسط استاد راهنما، لازم است تا تاریخ دوشنبه ۹۸/۷/۱۵ به کارشناس دانشکده (خانم مهندس جدی مقدم) تحویل داده شود.
  • در صورت عدم ثبت موضوع پایان نامه تا تاریخ تعیین شده، درس پروژه برای دانشجو حذف خواهد شد.