خبرها

همایش دانشجویان نوورود ۱۳۹۸

پنج‌شنبه، ۲ آبان ۹۸

همایش دانشجویان نو ورود مهندسی برق سال ۹۸ به همت اعضای هیئت علمی مهندسی برق و پزشکی دانشگاه در کلاس ۳۰۸/۲ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد، ظهر امروز همایشی با عنوان توضیح موارد مورد نیاز دانشجویان مهندسی برق و پزشکی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر سربیشه‌ای، مدیریت دانشکده مهندسی برق و پزشکی ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان نو ورود و ضمن معرفی اعضای هیئت علمی، توضیحاتی پیرامون چارت درسی و اهمیت برخی دروس پرداخت.

در ادامه، دکتر نوری، عضو هیئت علمی دانشکده برق و مهندسی پزشکی سخنان بسیار ارزشمندی پیرامون اهمیت رشته مهندسی برق و نیاز وجود آن در صنعت پرداخت، وی همچنین با معرفی افراد موفق در حوزه مهندسی برق که از دانشگاه صنعتی سجاد فارغ التحصیل شده‌اند به سخنان خود پایان داد.

پس از دکتر نوری نوبت به دکتر قائنی، معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی سجاد رسید که ایشان با توضیح موارد آئین نامه دانشگاه سعی در آگاه سازی دانشجویان پیرامون مسائل آموزشی را داشت.

و در پایان دکتر قائنی راه‌های ارتباط دانشجویان، پیرامون مسائل درسی و آموزشی را کارشناسان گروه برق واقع در طبقه دوم ساختمان شماره ۲ معرفی کرد.