دانشجويان كارشناسی و كارشناسی ناپيوسته دانشكده برق و مهندسی پزشكی كه در نيمسال جاری درس پروژه دارند.

یکشنبه، ۴ اسفند ۹۸

قابل توجه دانشجويان كارشناسی و كارشناسی ناپيوسته دانشكده برق و مهندسی پزشکی كه در نيمسال جاری درس پروژه دارند.

۱. دانشجويانی که در نیسمال­های گذشته درس پروژه داشته­ اند و موفق به ارائه پروژه نشده­ اند و یا پروژه آنها مورد تایید قرار نگرفته است، درس پروژه برای ایشان حذف خواهد شد و لازم است دوباره در این نیمسال و یا نیمسال­های آتی این درس را اخذ نمایند. بدین منظور لازم است که کلیه مراحل انتخاب واحد درس پروژه و تعیین استاد راهنما دوباره انجام شود

۲. آخرین مهلت برای انتخاب استاد راهنما و تایید و ثبت موضوع پایان­نامه روز سه­ شنبه ۶/۱۲/۱۳۹۸ می­باشد. بدین منظور لازم است تا تاریخ تعیین شده موضوع پایان نامه انتخاب و پس از هماهنگی با استاد مربوطه، فرم مربوط به تعیین پروژه کارشناسی توسط دانشجو تکمیل گردد.

۳. فرم تکمیل شده پس از تایید و امضا توسط استاد راهنما، لازم است تا تاریخ سه ­شنبه ۶/۱۲/۱۳۹۸ به کارشناس دانشکده (خانم مهندس جدی مقدم) تحویل داده شود.

۴. در صورت عدم ثبت موضوع پایان نامه تا تاریخ تعیین شده، درس پروژه برای دانشجو حذف خواهد شد.

موفق باشيد، اسفندماه ۱۳۹۸