خبرها

به نام خدا

قابل توجه دانشجويان كارشناسي و كارشناسي‌ناپيوسته دانشكده برق و مهندسي پزشكي

كه در نيمسال جاري درس پروژه دارند

1. دانشجوياني که در نیسمال­های گذشته درس پروژه داشته­اند و موفق به ارائه پروژه نشده­اند و یا پروژه آنها مورد تایید قرار نگرفته است، درس پروژه برای ایشان حذف خواهد شد و لازم است دوباره در این نیمسال و یا نیمسال­های آتی این درس را اخذ نمایند.
  2. آخرین مهلت برای انتخاب استاد راهنما و تایید و ثبت موضوع پایان­نامه روز شنبه 14/7/1397 می­باشد.
  3. بدین منظور لازم است تا تاریخ تعیین شده موضوع پایان نامه انتخاب و پس از هماهنگی با استاد مربوطه، فرم مربوط به تعیین پروژه توسط دانشجو تکمیل گردد.
  4. فرم تکمیل شده پس از تایید و امضا توسط استاد راهنما، لازم است تا تاریخ شنبه14/7/1397 به دفتر ریاست دانشکده تحویل داده شود.
  5. در صورت عدم ثبت موضوع پایان نامه تا تاریخ تعیین شده، درس پروژه برای دانشجو حذف خواهد شد.

موفق باشيد،

مهرماه 1397