ارائه درس اقتصاد مهندسی توسط پروفسور اورعی

یکشنبه، ۱۸ شهریور ۹۷

دانشجویان عزیز

با سلام، یکی از مشکلات نظام آموزش عالی کشور فاصله زیاد مباحث آموزشی و نیاز جامعه است. این نقیصه به ویژه خود را پس از فارغ التحصیلی و در اوایل مرحله ورود به بازار کار حرفه ای نشان می دهد.

پس از ۳۳ سال تدریس، تحقیق و فعالیت صنعتی و در پی مشورت با جمعی از صاحب نظران  بر آن شدم که مسئولیت ارائه درسی را تحت عنوان " اقتصاد مهندسی" به صورت پایلوت به عهده گرفته تا در آینده در  سایر دانشگاه های کشور به صورت دائمی ادامه یابد.

انگیزه اصلی برای ارائه این درس آن است که دائماً مشاهده می شود فارغ التحصیلان مقاطع مختلف رشته های مهندسی علیرغم برخورداری از توانایی علمی، با مفاهیم کاربردی  اقتصاد مهندسی، بررسی فنی و اقتصادی، قانون تجارت، قوانین مالیاتی، تامین اجتماعی، تامین مالی، شبکه بانکی،.....آشنایی نداشته و در نتیجه در حوزه کاری با شکست مواجه می شوند.

برای استفاده حداکثری، از اساتید به نام و با تجربه ای که سالها در زمینه  مذکور فعالیت داشته اند دعوت خواهد شد که با توجه به تخصص خود بخشی از مطالب را ارائه دهند.

با توجه به کاربردی و فراگیر بودن مطالب، گذراندن این درس به دانشجویان تمامی رشته های مهندسی پیشنهاد می شود.

موفق و پیروز باشید

هاشم اورعی